MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Rólam

Szeretettel üdvözlöm, dr. Mészáros Ádám vagyok,  párkapcsolati mediátor és coach, a Párkapcsolati Konfliktuskezelési Kézikönyv szerzője.

Munkám során vitában álló pároknak, házaspároknak segítek a konfliktusaikat békésen – kommunikációs módszerekkel – megoldani.

A hozzám fordulóknak párkapcsolati tanácsadással, illetve pároknak a tanácsadás, coaching  és mediáció módszerével segítek párkapcsolati problémáik megoldásában budapesti irodámban:

Békés és nyugodt helyiség: itt találkozom a hozzám forduló párokkal.

Párkapcsolati konfliktusok megoldásáról szóló cikkeimet és írásaimat közel 40.000 regisztrált magyar házaspár olvassa hétről hétre rendszeresen. A párkapcsolati coaching módszerének hazai meghonosítója és szakmai oktatója, ill. a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediátor képzésének meghívott oktatója vagyok.

Ahol találkozhatott velem:

Mediátor Képzés

Feleségemmel és kislányommal 2012-ben

Nagyon büszke vagyok a feleségemre, akivel lényegében – kemény munka árán, de – tökéletes házasságban élek. Természetesen nekünk is vannak hullámvölgyeink, nem is egy, de ezek ugyanolyan gyorsan eltűnnek az életünkből, mint amilyen gyorsan jönnek.

Kislányunk otthoni nevelése mellett biztos bázist jelent számomra szakmai utamon.

Munkám során 10 megkeresésből 5-6 esetben mindig olyan házaspárok kérnek segítséget, akiknek a megcsalás valamilyen módon problémát okoz a kapcsolatában. Ebből adódóan kevés olyan megjelenési formája van a hűtlenségnek, amivel ne találkoztam volna, és amelyre ne létezne működő, hatásos technika és módszer. A mai legfejlettebb módszerekkel lehet tenni a megcsalás kezelésével kapcsolatban.

Ami Önre vár…

A weboldalammal, egy teljesen új megközelítésből mutatom meg a megcsalást és annak a kezelését. Ha Ön valaha is jobban belemélyedt a témába, akkor látni fogja, hogy nem az eddig megismert felfogásokat fogja nálam megtalálni, hanem valami egészen mást.

Nem titkoltan a szándékom az, hogy Ön egy új nézőpontból tekinthessen a kapcsolatára, és a cél nem kevesebb, mint: olyanná alakítani a kapcsolatát, hogy abban Ön és a párja is megtalálja a boldogságát. Ez néha nehéz, és ezt talán egy kicsit hihetetlennek tűnő célkitűzésnek érezzük.

Pedig nem az. Tartson velem, bebizonyítom!

dr. Mészáros Ádám
Dr. Mészáros Ádám

U.i.: Ha először jár itt, azt javaslom, töltse le az alábbi könyvemet!

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet:

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy hasznos tananyagokat, ajánlatokat küldjenek e-mail címemre.