MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Nézze végig az alábbi érdekes videót (kevesebb, mint 2 perc):

Mit jelent az, hogy online tréning?

A 14 napos megcsalás-kezelési párterápiás tréninget a saját számítógépén vagy okostelefonján végezheti el: az otthonában, kényelmes körülmények között.

Az “élő” alkalmakkal ellentétben nem kell személyesen illetve nyilvánosan más előtt feltárnia a kapcsolata helyzetét és a megcsalás tényét, mégis személyre szabott segítséget kap. Az online tréningen való részvételéről senki nem szerez tudomást.

A tréning anyagához korlátlan ideig hozzáfér. Így a tréning anyagát akkor dolgozhatja fel, amikor kedve és ideje van rá: hétköznap, hétvégén, napközben vagy este, egyszóval bármikor!

14 napos szuperintenzív online megcsalás-kezelési tréning
TEMATIKA

A tréning tizennégy témából áll, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a megcsalás otthoni, önálló kezelésének gyakorlatias módszertanán.

1. A hűtlenségről

Mi számít hűtlenségnek és mi nem? Mit lehet tenni ellene? Az ismételt bekövetkezés elkerülése. Megelőzés. Mi a különbség a hűtlenség és a megcsalás között?

2. Melyek a valódi okai a megcsalásnak?

Mit jelent az, hogy “szeretethiány” ill. “visszahúzódás”? A megcsalást előidéző 4 alapvető ok. A megcsalás okainak téves felmérése és veszélyei.

3. A megcsalás 1. számú oka, amelyre kevesen gondolnak

Mi az az egyetlen funkció, amit csak a külső kapcsolatban kaphat meg valaki? Módszerek a megcsalás 1. számú okának felismerésére. Az 1. számú ok megoldása.

4. Ki tehet valójában a megcsalásról?

Senki? Mindenki? A társunk? Miért számít is meg nem is, hogy ki miatt történt a dolog? A felelősségvállalás növelése a történtekért.

5. Mit érez a hűtlen fél megcsalás alatt és után?

A hűtlen fél belső érzései, vívódásai. 5 ok, amiért érdemes ezekkel tisztában lenni. Mikor jelentkezik lelkiismeret-furdalás, harag, kilépni akarás és további furcsa érzések? Mitől lesz motivált és demotivált valaki a kapcsolata rendezésére?

6. A hűtlen fél dilemmái

A “Menjek vagy maradjak?” kérdés eldöntése. Mit lehet kihozni és mit nem egy szeretői kapcsolatból illetve egy rossz házasságból? Hogyan hozhat a hűtlen fél jó döntést magáról és a családjáról?

7. A megcsalt fél lelki folyamatai

8 hibás reakció megcsaláskor, amelyek örökre tönkretehetik a kapcsolatot. Az elvesztett önbecsülés és bizalom. Visszatérnek még valaha? Mikor reménykedhetünk és mikor nem pozitív kimenetelben?

8. Kiút a megcsalásból: a hűtlen fél és a megcsalt fél teendői

6+1 lépés, amelyek nélkül soha nem áll helyre a bizalom és a szeretet egy kapcsolatban. Tipikus észrevétlen hibák, amelyek a legtöbb esetben a család széthullását eredményezik. A megcsalt fél különös teendői a megcsalás kiderülése után.

9. Megbocsátás

Miért nehéz megbocsátani? Hogyan lehet ezen segíteni? Mikor nem várható megbocsátás? Hogyan állíthatjuk vissza a kapcsolatban bizalmat és a szeretetet?

10. Önbizalom és önértékelés

Hogyan erősödhetünk önbizalmunkban és önértékelésünkben? Ki tud igazán segíteni ebben? A társunk önértékelése miről árulkodik igazán?

11. Féltékenység megcsalás esetén

Hogyan előzhető meg a féltékenység? 2 egyszerű módszer féltékenység ellen. A beteges féltékenység kommunikációs ellenszere.

12. A háromszög 3. csúcsa

A szerető elkövető, áldozat vagy csak egy semleges résztvevő? A külső kapcsolatok dinamikája, lehetősége. Mi a teendő a “szeretővel”?

13. Gyors módszerek

Egyszerű módszerek a megcsalás utáni feszültségek kezelésére. Kommunikációs technikák, amelyekkel csökken a feszültség és nő a bizalom. A múlt lezárásának lépései.

14. Csináld magad “párterápia”

Egy kapcsolat újjáépítésének “Csináld magad!” módszerei. Megcsalás utáni újrakezdés lépésről lépésre. Buktatók és sikeres elkerülésük újjáépítés.

A tréning menete, időbeosztása

A tréning során naponta egy-egy új leckét talál a tréning weboldalán, amely oktatóvideókból és egy feladatokat tartalmőlazó munkafüzetb áll. A tréning weboldalára egy egyedi jelszó segítségével tud belépni.

A leckék feldolgozása napi 30-120 percet igényel Öntől a rászánt időtől, a motiváltságától, a szorgalmától függően.

Ha a tréning 14 napja alatt éppen nyaral, családi programja van vagy egyéb okból elfoglalt, nem jelent problémát. A 14 nap alatt és után is bármikor visszatérhet az online tréningterembe, a tréning videós előadásaihoz és a munkafüzet feladataihoz egész évben hozzáférhet. A tréning leckéit tehát akkor dolgozhatja fel, amikor Önnek alkalmas. Akár utólag, később is.

Önnek való?

Akkor javasoljuk Önnek a tréning elvégzését, ha

  • megcsalta a társa, vagy esetleg Ön volt hűtlen, és
  • szeretné megismerni és megtanulni a megcsalás kezelésének helyes lépéseit, hogy felkészülten és szakmailag megalapozott módszerek birtokában kezdhessen neki kapcsolata helyrehozásához, és
  • mindezt diszkrét és egyszerű módon szeretné megtenni, minthogy 10-14 alkalommal személyesen keressen fel szakembert

Együtt és egyedül is működik!

A tréning anyaga úgy került kialakításra, hogy azt a párjával közösen, de egyedül is teljesértékűen hasznosítani tudja.

Ki a tréner?

Szeretettel köszöntöm, dr. Mészáros Ádám vagyok, párkapcsolati mediátor, előadó, a Párkapcsolati Konfliktuskezelési Kézikönyv szerzője, a Feleségek Klubja közösség alapítója.

Vitában álló pároknak, házaspároknak segítek a konfliktusaikat megoldani, továbbá előadásaimon és tréningjeimen a jó házasság működtetésének alapelveit szoktam megosztani a résztvevőkkel:

Praxisomban rengetegen keresnek meg megcsalás okozta válság miatt, amelyre az elmúlt egy évtizedben egy speciális módszertant fejlesztettem ki. Amellett, hogy többszáz párnak segített a módszer, büszke vagyok arra is, hogy az elmúlt 10 évben közel 600 szakmabéli kollégát is kiképezhettem az általam javasolt, új típusú szemlélet használatára. A tréning elvégzésével Ön is e módszert ismerheti meg és alkalmazhatja a saját kapcsolatában. Ahol a téma szakértőjeként találkozhatott már velem:

Mediátori tevékenységem mellett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediátor szakán óraadó tanár vagyok, továbbá a  kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem mediátor képzésének trénereként dolgozom. Párkapcsolati konfliktusok megoldásáról szóló cikkeimet és írásaimat közel 40.000 regisztrált magyar házaspár olvassa hétről hétre heti hírlevelemben, és a Facebookon is rendszeresen publikálok:

 

És még ehhez is hozzájuthat:

VISZLÁT FÉLTÉKENYSÉG!
Hogyan szabaduljunk meg a féltékenységtől?
Interaktív oktató CD-csomag a féltékenység kommunikációs kezeléséről

Ezt az anyagot futárszolgálattal küldjük ki Önnek.

Időpont: a tréninget azonnal elkezdheti!

A 14 napos szuperintenzív online megcsalás-kezelési tréninget jelentkezése után azonnal elkezdheti. Akár már ma is!

Ha a tréning bármelyik napja alatt éppen nyaralna, családi programja lenne vagy egyéb okból elfoglalt, nem jelent problémát. A 14 nap alatt és után is bármikor visszatérhet az online tréningterembe, a tréning videós előadásaihoz és a munkafüzet feladataihoz egész évben hozzáférhet. A tréning leckéit tehát akkor dolgozhatja fel, amikor Önnek alkalmas. Akár utólag, később is.

“Nagyon tetszik, de vajon mennyibe kerül?”

A tréningre való jelentkezésével egy rendkívül értékes csomaghoz juthat hozzá:

14 napos online videótréning
14 személyes tanácsadói alkalomnak megfelelő videóelőadás, amelyből gyakorlatias tanácsokat ismerhet meg szemléletes, szórakoztató, érthető stílusban. Az előadásokat a számítógépén vagy okostelefonján nézheti meg.
továbbá

A tréning hanganyaga
Ha jobban szeret úgy tanulni, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tréning hanganyagát letöltse és a saját MP3 lejátszójára felmásolva bárhol hallgathassa.
továbbá

Munkafüzet
A 14 előadáshoz gyakorlatias feladatokat, elgondolkodtató kérdéseket, megvalósítandó lépéseket kap a letölthető pdf munkafüzetben, amelyeket a párjával közösen ill. egyedül is fel tud dolgozni.
továbbá

 

Viszlát féltékenység! Hogyan szabaduljunk meg a féltékenységtől? című interaktív oktató CD-csomag a féltékenység kommunikációs kezeléséről, melyet futárszolgálattal küldünk ki Önnek. Akár Ön érez bizalmatlanságot vagy féltékenységet, akár a társa, kiválóan hasznosítani tudják a CD tanácsait.
Ezt a kiadványt csak akkor küldjük el, ha külön kéri, nem kötelező eleme a teljes csomagnak!

A 14 napos online tréning elemei tehát:

14 napos online videós megcsaláskezelési tréning – 59.900 Ft

A tréning letölthető mp3 hanganyaga – 5.990 Ft értékben

A tréning letölthető munkafüzete – 1.990 Ft értékben

Ha kéri: Viszlát féltékenység CD – 9.900 Ft értékben

A csomag összértéke: 77.780 Ft

de az ár akcióban
77.880 Ft helyett

most csak 39.800 Ft!

vagy

ha nem kéri a Viszlát féltékenység csomagot, úgy
a 14 napos szuperintenzív megcsalás-kezelési tréning + hanganyag + munkafüzet

most csak 29.900 Ft!

A tréninget tehát azoknak szánjuk, akik nem tudnak személyesen és hónapokig (10-14 alkalommal) szakembert felkeresni, de mégis magas színvonalú szakmai segítséget szeretnének kapni megcsalásos helyzetük kezeléséhez
kevesebb, mint
1 tanácsadói, párterápiás ülés áráéért.

Figyelem!
Ráadás ajándék!

Hogyan változtathatunk a társunkon? című tanulmány

Ebből a letölthető tanulmányból megtudhatja, hogy miként tudja a párját kilendíteni az elutasító, hárító, megbántott, eltávolodott lelki állapotból és együttműködést, elfogadást, változást kérni tőle.

A fenti ajándékot letölthető pdf formátumban juttatjuk el Önnek, ha most jelentkezik és 24 órán belül kifizeti a tréning díját.

Résztvevői vélemény – Köszönjük!

“Házasságunk legutolsó stádiumában találtuk ezt a tréninget.Már a válás küszöbén álltunk,úgy éreztük nincs tovább,vége a kapcsolatunknak.Egy megcsalást nem birt ki.Már-már azt éreztük ebbe beleőrülünk. A férjem találta a tréninget és éreztem ,hogy ki kell próbálnunk. Mivel én voltam a hűtlen fél,túl fél év “poklán” mert ez az volt,éreztem ,hogy külső segítségre van szükség. Ezen egyedül nem tudunk túllépni. Szerettük egymást és most is szeretjük és szerettünk volna a házasságunkat újjáépíteni,de főleg a sérelmek miatt nem tudtuk hogyan fogjuk hozzá. Már az első lecke rengeteget segített és ittuk minden szavát.Volt,hogy naponta 2 leckét néztünk meg :) Köszönjük a segítséget amit kaptunk. Tudjuk,hogy a többi rajtunk múlik,de az első lépéseket segítséggel már megtettük. Kívánom és minden pár számára ajánlom a tréninget aki nem tudja Önt személyesen felkeresni.”

90 napos garancia

Kezdje el nyugodtan a tréninget, és van 90 napja meggyőződni arról, hogy valóban tudja-e használni a kapcsolatában a tréningen tanult módszereket.

Ha a tréning teljes elvégzése után 90 napon belül bármikor úgy érzi, hogy az nem volt hasznos vagy nem érte meg, úgy e-mailben történt jelzése után visszafizetjük a tréning teljes árát.

Ha tehát “nem jönne be” a tréning, nem veszíti el az árát.

Nyugodt szívvel jelentkezhet a tréningre.

Résztvevői vélemények – Köszönjük!

vevovelemeny2b

“Köszönöm a tréning anyagát,el is végeztem és nagyon hasznosnak találom!
Igazándiból 2 éve megrekedtem egy ponton egy “érzelmi” megcsalás után. Nem láttam a megoldást, hogy fog visszatérni a bizalmam és rajongásom a férjem iránt. Most hogy végignéztem az előadásait el tudom hinni,hogy van kiút ebből a helyzetből és látom hogy miket rontottunk/tam el a 17 év (ebből 10 év házasság és 3gyermek) alatt,hogy ez a helyzet kialakuljon…  Nagyon jól megfogalmazott és összeszedett anyag,örülök hogy rátaláltam a facebookon!”

Már több, mint 500 elégedett résztvevő

Büszkeséget, örömöt és hálát érzünk, hogy a megcsalás-kezelési tréninget friss megjelenése óta már több, mint 500 elégedett pár és egyéni résztvevő végezte el sikeresen az alábbi városokból és környékükről: Budapest, Szeged, Debrecen, Győr, Pécs, Siófok, Kecskemét, Székesfehérvár, Szolnok, Eger, Szentendre, Kaposvár, Miskolc, Nyíregyháza, Szekszárd, Szombathely, Sopron, Veszprém.

Résztvevői vélemény – Köszönjük!

“21 évi hazásság után a kapcsolatunk egy nagyon mély válságba jutott!  Előtte is voltak kisebb, nagyobb hullámvölgyek amiket igazából nem zártunk le és nem beszéltünk ki de 2019 október végén ( egy komolyabb nyomozás, követés és telefon nézegetés hatására)  kiderült, hogy a feleségem megcsal és hónapok óta van egy kapcsolata!
Irtózatosan kiborultam és azt gondoltam, hogy mindennek vége! Sajnos nem nagyon volt olyan személy akivel meg tudtam volna osztani a problémáimat vagy megbeszélni a helyzetet és a feleségemmel továbbra is nehéz volt a kommunikáció, érthető okokból!
Szerencsére megérzések és intelligencia alapján nem történt olyan beszélgetés vagy esemény ami a kiderülés után visszafordíthatatlan folyamatokat generált volna! Azonban karácsonyra úgy éreztem, hogy ez egyedül nem fog menni és elkezdtem neten segítséget keresgélni! Így akadtam az Ön megcsalás kezelési tréningjére! ( 14 napos online tréning)
Először egyedül kezdtem neki de a 2. lecke után rájöttem, hogy mindkettőnek hasznos lesz így a feleségemmel újra, kettesben nekiállunk! Általában 3 leckét csináltunk meg 1 napon, még a téli szabadságolás alatt és így sok időnk maradt egymásra és mindent meg tudtunk beszélni még a 2 gyermek mellett is! Az utolsó 2 nap a születésnapom alatt egy hétvégi kiruccanás volt és ott fejeztük be a tréninget!
Minden várakozásomat felül múlta az eredmény! Alaposan kiveséztük egymás érzéseit, az okokat a következményeket és egy olyan megújulással tértünk vissza ami számomra is hihetetlen!
Azt tudni kell, hogy én nagyon realista és materialista vagyok és ezért nem nagyon hittem az ilyen lelki dolgokban de ez a teljes kitárulkozás és önismeret nekem is új kapukat nyitott meg! Persze a döntés kellett, hogy megpróbáljuk újra együtt és nem adtuk fel! Nem hiszem, hogy a tréning nélkül ez sikerült volna! Néha nagyon mélyen voltam, voltunk és nem láttam a kiutat!
A tréning hatására én is igazán kinyíltam és úgy érzem, sosem voltunk még ilyen közel egymáshoz!
Persze, még nincs vége a folyamatnak! De sokat beszélgetünk és több minőségi időt töltünk együtt!
A szexuális életünk is nyitottabb lett és sokkal jobban élvezzük, mint a régi, kicsit unalmas és rutinszerű együttléteket!
Persze még hosszú út van előttünk de jó úton haladunk és igazán élvezzük egymás társaságát!
Mindezt Önnek ill. az Ön tréningjének köszönhetően értük el!
Ha valaki hasonló helyzetbe kerül, mindenképpen ajánlani fogom ezt a tréninget!”

Mi mindent kap, ha most jelentkezik a 14 napos online megcsalás-kezelési tréningre?

14 napos Szuperintenzív Online Megcsalás-kezelési Tréningcsomag

  • 14 db videóelőadás, melyet kényelmesen, az otthonából bármikor megnézhet
  • A videóelőadások hanganyaga letölthető mp3 formátumban
  • Kinyomtatható munkafüzet a tréning anyagának hatékony feldolgozásához
  • Viszlát féltékenység CD (ha ezt plusszban kéri)

✔ 1 db ráadás ajándék (ha most leadja jelentkezését)

  • Hogyan változtathatunk a társunkon? című tanulmány

 90 napos garancia

  • Jelentkezzen a tréningre, és ha nem lenne elégedett, visszafizetjük a tréning teljes árát.

Résztvevői vélemények – Köszönjük!

vevovelemeny1

“Visszajelzés miatt keresem, hogy mélységes köszönetemet fejezzem ki a segítségéért.
Amikor tudomást szereztem a párom hűtlenségéről napokig képtelen voltam bármire a fájdalomtól. Nem tudtam aludni, a meleg vízen kívül mindent kihánytam, annyira erőtlen voltam, hogy gondolni sem tudtam másra, minthogy jobb lenne meghalni.
Amikor megtaláltam a kurzusát, lépésről lépésre követve a tanácsokat, végig gondolva a történteket, kezdtem képessé válni gondolkodni, beismerni a magam hibáit, kilépni a beragadt helyzetemből, és elkezdeni továbblépni, változtatni, kommunikálni.
A párom először mindent tagadott, de ahogy el tudtam magyarázni neki is az okokat, elkezdett megnyílni és őszintévé válni. Elindultunk egy úton. Nem mondom, hogy könnyű, nincsenek mélypontok, különösen a megcsalás részleteinek feldolgozásánál – mindkettőnk számára. Azt sem tudom mondani, hogy nincs feladatunk és most már minden boldogság és öröm, de van egy ösvény, egy reménysugár.
A döntés megszületett, az okokat és a folyamatokat is próbáljuk feldolgozni, elfogadni még ugyan nem teljesen, de az emésztés elkezdődött. Nagyon sokat számított, hogy jórészt kontrollálni voltam képes az áldozat és okolás fázisait. Nagyon nehéz nem támadni. De szerencsére hamar rájöttem, hogy nem vezet sehová. Azért még mindig nem könnyű…
Most úgy érzem mindketten azon vagyunk, hogy helyrehozzuk a hibáinkat és egy jobb kapcsolatot alakítsunk ki, őszintébbet, több odafigyeléssel.
Még egyszer köszönöm a segítségét és gratulálok a munkájához.”

Mérlegeljen, mielőtt döntést hoz!

Szeretném felhívni a figyelmét néhány olyan szempontra, amely segít abban dönteni, hogy érdemes-e időt és pénzt fektetnie a tréningbe:

 Diszkrét körülmények között tehet a kapcsolatukért. Nem kell időpontot egyeztetnie, nem kell várnia, nem kell utaznia. Gyorsan és kényelmesen tehet a helyzetük megoldásáért. Az otthonából vehet részt a tréningen. Akár egyedül is.

14 személyes tanácsadói alkalomnak megfelelő gyakorlatias segítséget kap kevesebbért, mint 1 személyes alkalom ára. Ennyi hasznos tanácshoz, módszerhez, feladathoz csak 14 személyes tanácsadás során juthatna, aminek ma az átlagos tiszteletdíja Magyarországon kb. 210-280.000 Ft között mozog.

Szakértői segítséget kap. A rengeteg internetes cikk vagy baráti tanácsok zűrzavarja helyett végre szakmailag megalapozott, letisztult iránymutatást kap. A tréning vezetője dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor, aki a tréningben alkalmazott módszertan alkalmazására már több, mint 100 magyarországi segítő szakembert (pszichológusokat, mediátorokat, családterapeutákat) képzett ki.

Jelentkezzen most a tréningre!

14 napos szuperintenzív online megcsalás-kezelési tréning

Indul: azonnal

Ár: 29.900 Ft vagy 39. 800 Ft (az Ön választásától függően).

Töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, majd miután megnyomta az “Igen, jelentkezem!” gombot, e-mailben visszaigazoljuk a jelentkezését, és elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat. Fizetni előre utalással vagy bármelyik OTP Bankban személyes befizetéssel lehetséges. Miután átutalása (vagy banki befizetése) megérkezik hozzánk, e-mailben elküldjük Önnek az átutalást igazoló számlát és a tréning leckéit, így akár már ma elkezdheti a tréninget.

 


.

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet:

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy hasznos tananyagokat, ajánlatokat küldjenek e-mail címemre.