MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Személyes tanácsadás

Ha személyesen szeretne tanácsot, iránymutatást kapni a hűtlenségről illetve annak kezeléséről, erre lehetőség van  egyénileg és párjával együtt is.

Tanácsadásra azonban kizárólag  azután tudom fogadni a kedves jelentkezőket, miután elvégezték a 14 napos szuperintenzív online megcsalás-kezelési tréninget (tekintve, hogy a tréning olyan széleskörű tematikájú, hogy elvégzésével a kérdéseik jelentős részére választ kapnak a tréning-résztvevők). Így a tanácsadás során már csak apróbb, finomabb, speciális kérdésekkel kell foglalkoznunk.

Szeretném viszont előre jelezni, hogy sajnos nem tudok garantáltan minden párt fogadni túlterheltség miatt, így bizonyos esetekben olyan kollégához/kolléganőhöz irányítom a hozzám forduló párokat, akik az általam képviselt szemléletmóddal és szakmai értékrenddel dolgoznak.

A tanácsadás helyszíne Budapest, Móricz Zsigmond körtér (a pontos részleteket jelentkezése után egyeztetem Önnel). A tanácsadás tiszteletdíja egy alkalomra egyéni megkeresés esetén 30.000 Ft/alkalom, páros megkeresés esetén 45.000 Ft/alkalom.

Jelentkezése esetén kérem, üzenetében röviden térjen ki:

1) a jelenleg fennálló kapcsolati helyzetére
2) arra, hogy a párjával együtt vagy egyedül jelentkezik a tanácsadásra
3) az Önnek megfelelő idősávra, amikor találkozhatunk

Tájékoztatom a kedves hozzám fordulókat, hogy jelenleg csak a már hozzám járó párokkal tudok dolgozni, újabb párok bejelentkezését – egy párkapcsolatokat segítő projektben való részvétel miatt – nem tudom fogadni. Bejelentkezés esetén megfelelő kollégához tudom a kedves  hozzám fordulókat irányítani.

Név

Email cím

Telefonszám

Üzenet

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet:

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy hasznos tananyagokat, ajánlatokat küldjenek e-mail címemre.