MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Nézze végig az alábbi érdekes videót (kevesebb, mint 2 perc):

Mit jelent az, hogy online tréning?

A 14 napos megcsalás-kezelési párterápiás tréninget a saját számítógépén vagy okostelefonján végezheti el: az otthonában, kényelmes körülmények között.

Az “élő” alkalmakkal ellentétben nem kell személyesen illetve nyilvánosan más előtt feltárnia a kapcsolata helyzetét és a megcsalás tényét, mégis személyre szabott segítséget kap. Az online tréningen való részvételéről senki nem szerez tudomást.

A tréning anyagához korlátlan ideig hozzáfér. Így a tréning anyagát akkor dolgozhatja fel, amikor kedve és ideje van rá: hétköznap, hétvégén, napközben vagy este, egyszóval bármikor!

14 napos szuperintenzív online megcsalás-kezelési tréning
TEMATIKA

A tréning tizennégy témából áll, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a megcsalás otthoni, önálló kezelésének gyakorlatias módszertanán.

1. A hűtlenségről

Mi számít hűtlenségnek és mi nem? Mit lehet tenni ellene? Az ismételt bekövetkezés elkerülése. Megelőzés. Mi a különbség a hűtlenség és a megcsalás között?

2. Melyek a valódi okai a megcsalásnak?

Mit jelent az, hogy “szeretethiány” ill. “visszahúzódás”? A megcsalást előidéző 4 alapvető ok. A megcsalás okainak téves felmérése és veszélyei.

3. A megcsalás 1. számú oka, amelyre kevesen gondolnak

Mi az az egyetlen funkció, amit csak a külső kapcsolatban kaphat meg valaki? Módszerek a megcsalás 1. számú okának felismerésére. Az 1. számú ok megoldása.

4. Ki tehet valójában a megcsalásról?

Senki? Mindenki? A társunk? Miért számít is meg nem is, hogy ki miatt történt a dolog? A felelősségvállalás növelése a történtekért.

5. Mit érez a hűtlen fél megcsalás alatt és után?

A hűtlen fél belső érzései, vívódásai. 5 ok, amiért érdemes ezekkel tisztában lenni. Mikor jelentkezik lelkiismeret-furdalás, harag, kilépni akarás és további furcsa érzések? Mitől lesz motivált és demotivált valaki a kapcsolata rendezésére?

6. A hűtlen fél dilemmái

A “Menjek vagy maradjak?” kérdés eldöntése. Mit lehet kihozni és mit nem egy szeretői kapcsolatból illetve egy rossz házasságból? Hogyan hozhat a hűtlen fél jó döntést magáról és a családjáról?

7. A megcsalt fél lelki folyamatai

8 hibás reakció megcsaláskor, amelyek örökre tönkretehetik a kapcsolatot. Az elvesztett önbecsülés és bizalom. Visszatérnek még valaha? Mikor reménykedhetünk és mikor nem pozitív kimenetelben?

8. Kiút a megcsalásból: a hűtlen fél és a megcsalt fél teendői

6+1 lépés, amelyek nélkül soha nem áll helyre a bizalom és a szeretet egy kapcsolatban. Tipikus észrevétlen hibák, amelyek a legtöbb esetben a család széthullását eredményezik. A megcsalt fél különös teendői a megcsalás kiderülése után.

9. Megbocsátás

Miért nehéz megbocsátani? Hogyan lehet ezen segíteni? Mikor nem várható megbocsátás? Hogyan állíthatjuk vissza a kapcsolatban bizalmat és a szeretetet?

10. Önbizalom és önértékelés

Hogyan erősödhetünk önbizalmunkban és önértékelésünkben? Ki tud igazán segíteni ebben? A társunk önértékelése miről árulkodik igazán?

11. Féltékenység megcsalás esetén

Hogyan előzhető meg a féltékenység? 2 egyszerű módszer féltékenység ellen. A beteges féltékenység kommunikációs ellenszere.

12. A háromszög 3. csúcsa

A szerető elkövető, áldozat vagy csak egy semleges résztvevő? A külső kapcsolatok dinamikája, lehetősége. Mi a teendő a “szeretővel”?

13. Gyors módszerek

Egyszerű módszerek a megcsalás utáni feszültségek kezelésére. Kommunikációs technikák, amelyekkel csökken a feszültség és nő a bizalom. A múlt lezárásának lépései.

14. Csináld magad “párterápia”

Egy kapcsolat újjáépítésének “Csináld magad!” módszerei. Megcsalás utáni újrakezdés lépésről lépésre. Buktatók és sikeres elkerülésük újjáépítés.

A tréning menete, időbeosztása

A tréning során naponta egy-egy új leckét talál a tréning weboldalán, amely oktatóvideókból és egy feladatokat tartalmőlazó munkafüzetb áll. A tréning weboldalára egy egyedi jelszó segítségével tud belépni.

A leckék feldolgozása napi 30-120 percet igényel Öntől a rászánt időtől, a motiváltságától, a szorgalmától függően.

Ha a tréning 14 napja alatt éppen nyaral, családi programja van vagy egyéb okból elfoglalt, nem jelent problémát. A 14 nap alatt és után is bármikor visszatérhet az online tréningterembe, a tréning videós előadásaihoz és a munkafüzet feladataihoz egész évben hozzáférhet. A tréning leckéit tehát akkor dolgozhatja fel, amikor Önnek alkalmas. Akár utólag, később is.

Önnek való?

Akkor javasoljuk Önnek a tréning elvégzését, ha

  • megcsalta a társa, vagy esetleg Ön volt hűtlen, és
  • szeretné megismerni és megtanulni a megcsalás kezelésének helyes lépéseit, hogy felkészülten és szakmailag megalapozott módszerek birtokában kezdhessen neki kapcsolata helyrehozásához, és
  • mindezt diszkrét és egyszerű módon szeretné megtenni, minthogy 10-14 alkalommal személyesen keressen fel szakembert

Együtt és egyedül is működik!

A tréning anyaga úgy került kialakításra, hogy azt a párjával közösen, de egyedül is teljesértékűen hasznosítani tudja.

A tréner

Szeretettel köszöntöm, dr. Mészáros Ádám vagyok, párkapcsolati mediátor.

Vitában álló pároknak, házaspároknak segítek a konfliktusaikat megoldani.

Praxisomban rengetegen keresnek meg megcsalás okozta válság miatt, amelyre 6,5 év alatt egy speciális módszertant fejlesztettem ki. Amellett, hogy többszáz párnak segített a módszer, büszke vagyok arra is, hogy az elmúlt két évben közel 100 szakmabéli kollégát is kiképezhettem az általam javasolt, új típusú szemlélet használatára. A tréning elvégzésével Ön is e módszert ismerheti meg és alkalmazhatja a saját kapcsolatában. Ahol a téma szakértőjeként találkozhatott már velem:

Mediátor Képzés
Mediátori tevékenységem mellett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediátor szakos hallgatóinak családi mediációt oktatok, párkapcsolati konfliktusok megoldásáról szóló cikkeimet és írásaimat közel 40.000 regisztrált magyar házaspár olvassa hétről hétre heti hírlevelemben, és a Facebookon is rendszeresen publikálok:

 

És még ezt is megkaphatja!

VISZLÁT FÉLTÉKENYSÉG!
Hogyan szabaduljunk meg a féltékenységtől?
Interaktív oktató CD-csomag a féltékenység kommunikációs kezeléséről

Ezt az anyagot futárszolgálattal küldjük ki Önnek.

Időpont: a tréninget azonnal elkezdheti!

A 14 napos szuperintenzív online megcsalás-kezelési tréninget jelentkezése után azonnal elkezdheti. Akár már ma is!

Ha a tréning bármelyik napja alatt éppen nyaralna, családi programja lenne vagy egyéb okból elfoglalt, nem jelent problémát. A 14 nap alatt és után is bármikor visszatérhet az online tréningterembe, a tréning videós előadásaihoz és a munkafüzet feladataihoz egész évben hozzáférhet. A tréning leckéit tehát akkor dolgozhatja fel, amikor Önnek alkalmas. Akár utólag, később is.

“Nagyon tetszik, de vajon mennyibe kerül?”

A tréningre való jelentkezésével egy rendkívül értékes csomaghoz juthat hozzá:

14 napos online videótréning
14 személyes tanácsadói alkalomnak megfelelő videóelőadás, amelyből gyakorlatias tanácsokat ismerhet meg szemléletes, szórakoztató, érthető stílusban. Az előadásokat a számítógépén vagy okostelefonján nézheti meg.
továbbá

A tréning hanganyaga
Ha jobban szeret úgy tanulni, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tréning hanganyagát letöltse és a saját MP3 lejátszójára felmásolva bárhol hallgathassa.
továbbá

Munkafüzet
A 14 előadáshoz gyakorlatias feladatokat, elgondolkodtató kérdéseket, megvalósítandó lépéseket kap a letölthető pdf munkafüzetben, amelyeket a párjával közösen ill. egyedül is fel tud dolgozni.
továbbá

 

Viszlát féltékenység! Hogyan szabaduljunk meg a féltékenységtől? című interaktív oktató CD-csomag a féltékenység kommunikációs kezeléséről, melyet futárszolgálattal küldünk ki Önnek. Akár Ön érez bizalmatlanságot vagy féltékenységet, akár a társa, kiválóan hasznosítani tudják a CD tanácsait.
Ezt a kiadványt csak akkor küldjük el, ha külön kéri, nem kötelező eleme a teljes csomagnak!

A 14 napos online tréning elemei tehát:

14 napos online videós megcsaláskezelési tréning – 34.900 Ft

A tréning letölthető mp3 hanganyaga – 5.990 Ft értékben

A tréning letölthető munkafüzete – 1.990 Ft értékben

Ha kéri: Viszlát féltékenység CD – 9.900 Ft értékben

A csomag összértéke: 52.880 Ft

de az ár akcióban
52.880 Ft helyett

most csak 39.800 Ft!

vagy

ha nem kéri a Viszlát féltékenység csomagot, úgy
a 14 napos szuperintenzív megcsalás-kezelési tréning + hanganyag + munkafüzet

most csak 29.900 Ft!

A tréninget tehát azoknak szánjuk, akik nem tudnak személyesen és hónapokig (10-14 alkalommal) szakembert felkeresni, de mégis magas színvonalú szakmai segítséget szeretnének kapni megcsalásos helyzetük kezeléséhez
kevesebb, mint
1 tanácsadói, párterápiás ülés áráéért.

Figyelem!
Ráadás ajándék!

ajandek1

Hogyan változtathatunk a társunkon? című tanulmány

Ebből a letölthető tanulmányból megtudhatja, hogy miként tudja a párját kilendíteni az elutasító, hárító, megbántott, eltávolodott lelki állapotból és együttműködést, elfogadást, változást kérni tőle.

A fenti ajándékot letölthető pdf formátumban juttatjuk el Önnek, ha most jelentkezik és 24 órán belül kifizeti a tréning díját.

90 napos garancia dr. Mészáros Ádámtól

garancia“Kedves Olvasóm!

Nem kell most döntenie arról, hogy vajon segíthet-e Önökön a tréning, esetleg hasznos-e vagy megéri-e.

Próbálja ki bátran a tréninget, és van 90 napja meggyőződni arról, hogy valóban tudja-e használni, alkalmazni a kapcsolatában ezeket a hatékony módszereket, amelyeket a tréning során megtanul.

Ha a tréning tanulmányozása mellett 90 napon belül bármikor úgy érzi, hogy semmi hasznosat nem tanult volna belőle, úgy visszafizetjük Önnek a tréning teljes árát.

Erre személyesen vállalok garanciát. Így valójában nem kockáztat semmit a jelentkezésével. Jelentkezzen a tréningre bátran! Tisztelettel: Dr. Mészáros Ádám”

vevovelemeny2b

 

200Az megcsalás-kezelési tréninget friss megjelenése óta már több, mint 200 elégedett pár és egyéni résztvevő végezte el sikeresen az alábbi városokból és környékükről: Budapest, Szeged, Debrecen, Győr, Pécs, Siófok, Kecskemét, Székesfehérvár, Szolnok, Eger, Szentendre, Kaposvár, Miskolc, Nyíregyháza, Szekszárd, Szombathely, Sopron, Veszprém. Íme:

 

resztvevok

A tréning résztvevői Magyarország térképén. Csatlakozzon és vegyen részt a tréningen Ön is!

Mi mindent kap, ha most jelentkezik a 14 napos online megcsalás-kezelési tréningre?

14 napos Szuperintenzív Online Megcsalás-kezelési Tréningcsomag

  • 14 db videóelőadás, melyet kényelmesen, az otthonából bármikor megnézhet
  • A videóelőadások hanganyaga letölthető mp3 formátumban
  • Kinyomtatható munkafüzet a tréning anyagának hatékony feldolgozásához
  • Viszlát féltékenység CD (ha ezt plusszban kéri)

 1 db ráadás ajándék (ha most leadja jelentkezését)

  • Hogyan változtathatunk a társunkon? című tanulmány

 90 napos garancia

  • Jelentkezzen a tréningre, és ha nem lenne elégedett, visszafizetjük a tréning teljes árát.

vevovelemeny1

Mérlegeljen, mielőtt döntést hoz!

Szeretném felhívni a figyelmét néhány olyan szempontra, amely segít abban dönteni, hogy érdemes-e időt és pénzt fektetnie a tréningbe:

 Diszkrét körülmények között tehet a kapcsolatukért. Nem kell időpontot egyeztetnie, nem kell várnia, nem kell utaznia. Gyorsan és kényelmesen tehet a helyzetük megoldásáért. Az otthonából vehet részt a tréningen. Akár egyedül is.

14 személyes tanácsadói alkalomnak megfelelő gyakorlatias segítséget kap kevesebbért, mint 1 személyes alkalom ára. Ennyi hasznos tanácshoz, módszerhez, feladathoz csak 14 személyes tanácsadás során juthatna, aminek ma az átlagos tiszteletdíja Magyarországon kb. 210-280.000 Ft között mozog.

Szakértői segítséget kap. A rengeteg internetes cikk vagy baráti tanácsok zűrzavarja helyett végre szakmailag megalapozott, letisztult iránymutatást kap. A tréning vezetője dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor, aki a tréningben alkalmazott módszertan alkalmazására már több, mint 100 magyarországi segítő szakembert (pszichológusokat, mediátorokat, családterapeutákat) képzett ki.

Jelentkezzen most a tréningre!

14 napos szuperintenzív online megcsalás-kezelési tréning

Indul: azonnal

Ár: 29.900 Ft vagy 39. 800 Ft (az Ön választásától függően).

Töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, majd miután megnyomta az “Igen, jelentkezem!” gombot, e-mailben visszaigazoljuk a jelentkezését, és elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat. Fizetni előre utalással vagy bármelyik OTP Bankban személyes befizetéssel lehetséges. Miután átutalása (vagy banki befizetése) megérkezik hozzánk, e-mailben elküldjük Önnek az átutalást igazoló számlát és a tréning leckéit, így akár már ma elkezdheti a tréninget.

 


.

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet:

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy hasznos tananyagokat, ajánlatokat küldjenek e-mail címemre.