MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Nézze végig az alábbi érdekes videót (kevesebb, mint 2 perc):

Mit jelent az, hogy online tréning?

A 14 napos megcsalás-kezelési párterápiás tréninget a saját számítógépén vagy okostelefonján végezheti el: az otthonában, kényelmes körülmények között.

Az „élő” alkalmakkal ellentétben nem kell személyesen illetve nyilvánosan más előtt feltárnia a kapcsolata helyzetét és a megcsalás tényét, mégis személyre szabott segítséget kap. Az online tréningen való részvételéről senki nem szerez tudomást.

A tréning anyagához korlátlan ideig hozzáfér. Így a tréning anyagát akkor dolgozhatja fel, amikor kedve és ideje van rá: hétköznap, hétvégén, napközben vagy este, egyszóval bármikor!

14 napos szuperintenzív online megcsalás-kezelési tréning
TEMATIKA

A tréning tizennégy témából áll, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a megcsalás otthoni, önálló kezelésének gyakorlatias módszertanán.

1. A hűtlenségről

Mi számít hűtlenségnek és mi nem? Mit lehet tenni ellene? Az ismételt bekövetkezés elkerülése. Megelőzés. Mi a különbség a hűtlenség és a megcsalás között?

2. Melyek a valódi okai a megcsalásnak?

Mit jelent az, hogy „szeretethiány” ill. „visszahúzódás”? A megcsalást előidéző 4 alapvető ok. A megcsalás okainak téves felmérése és veszélyei.

3. A megcsalás 1. számú oka, amelyre kevesen gondolnak

Mi az az egyetlen funkció, amit csak a külső kapcsolatban kaphat meg valaki? Módszerek a megcsalás 1. számú okának felismerésére. Az 1. számú ok megoldása.

4. Ki tehet valójában a megcsalásról?

Senki? Mindenki? A társunk? Miért számít is meg nem is, hogy ki miatt történt a dolog? A felelősségvállalás növelése a történtekért.

5. Mit érez a hűtlen fél megcsalás alatt és után?

A hűtlen fél belső érzései, vívódásai. 5 ok, amiért érdemes ezekkel tisztában lenni. Mikor jelentkezik lelkiismeret-furdalás, harag, kilépni akarás és további furcsa érzések? Mitől lesz motivált és demotivált valaki a kapcsolata rendezésére?

6. A hűtlen fél dilemmái

A „Menjek vagy maradjak?” kérdés eldöntése. Mit lehet kihozni és mit nem egy szeretői kapcsolatból illetve egy rossz házasságból? Hogyan hozhat a hűtlen fél jó döntést magáról és a családjáról?

7. A megcsalt fél lelki folyamatai

8 hibás reakció megcsaláskor, amelyek örökre tönkretehetik a kapcsolatot. Az elvesztett önbecsülés és bizalom. Visszatérnek még valaha? Mikor reménykedhetünk és mikor nem pozitív kimenetelben?

8. Kiút a megcsalásból: a hűtlen fél és a megcsalt fél teendői

6+1 lépés, amelyek nélkül soha nem áll helyre a bizalom és a szeretet egy kapcsolatban. Tipikus észrevétlen hibák, amelyek a legtöbb esetben a család széthullását eredményezik. A megcsalt fél különös teendői a megcsalás kiderülése után.

9. Megbocsátás

Miért nehéz megbocsátani? Hogyan lehet ezen segíteni? Mikor nem várható megbocsátás? Hogyan állíthatjuk vissza a kapcsolatban bizalmat és a szeretetet?

10. Önbizalom és önértékelés

Hogyan erősödhetünk önbizalmunkban és önértékelésünkben? Ki tud igazán segíteni ebben? A társunk önértékelése miről árulkodik igazán?

11. Féltékenység megcsalás esetén

Hogyan előzhető meg a féltékenység? 2 egyszerű módszer féltékenység ellen. A beteges féltékenység kommunikációs ellenszere.

12. A háromszög 3. csúcsa

A szerető elkövető, áldozat vagy csak egy semleges résztvevő? A külső kapcsolatok dinamikája, lehetősége. Mi a teendő a „szeretővel”?

13. Gyors módszerek

Egyszerű módszerek a megcsalás utáni feszültségek kezelésére. Kommunikációs technikák, amelyekkel csökken a feszültség és nő a bizalom. A múlt lezárásának lépései.

14. Csináld magad „párterápia”

Egy kapcsolat újjáépítésének „Csináld magad!” módszerei. Megcsalás utáni újrakezdés lépésről lépésre. Buktatók és sikeres elkerülésük újjáépítés.

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet: