MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

A magánnyomozó segíthet a hűtlenség felderítésében?

A hűtlenség gyanúja sokszor az egyik legmérgezőbb érzés, ami teljes mértékben megronthat egy kapcsolatot, akár igaz, akár nem. Ha arra gyanakszunk, hogy a párunk külön utakon jár, az a fájdalmas gyanú, ami olyan mértékben mérgezheti meg a kapcsolatunkat, hogy helyrehozhatatlan károkat okoz – ha pedig nem igaz a gyanúnk, akkor mindez a semmiért.

Béreljünk-e fel magánnyomozót?

Egyesek szerint, ha arra gyanakszunk, hogy a párunk megcsalt, akkor egyszerűen terítsük ki a lapjainkat és kérdezzünk rá. Ez egyrészt egy megvalósítható megoldás lehet, ha a kapcsolatunk megfelelően bizalmas és hiszünk abban, hogy a párunk nem fog hazudni nekünk.

Ha azonban nem bízunk a sikerben, jönnek a következő, kétségbeesett lépések. Egyesek a párjuk telefonját, e-mailjeit ellenőrzik, a közösségi oldalakon kutakodnak, míg mások a magánnyomozókra esküsznek.

(Tapasztalataim szerint a „gyanakvók”, nincsenek egyébként könnyű helyzetben. Egy valós hűtlenség esetében a hűtlen fél nagyon nehezen ismeri be a külső viszony meglétét, és ha beismeri is, mindig csak annyi részt szivárogtat ki, amennyit a megcsalt fél bizonyítani tud.)

A modern világ nyomai és a veszélyek

A modern világban a hűtlenség számos nyomot hagyhat maga után, azonban ezeknek a nyomoknak a felismerése és fellelése sokszor nem egyszerű. Ezért egyre népszerűbb, hogy azok, akik a párjuk hűtlenségére gyanakszanak, magánnyomozóhoz fordulnak. A magánnyomozó feladata az, hogy bizonyítékot találjon a hűtlenségre vagy éppen arra, hogy párunk nem csal meg bennünket.

Azonban mielőtt magánnyomozóhoz fordulunk, fontos, hogy tisztában legyünk a lehetséges következményekkel. Egy magánnyomozó nyomozása, akárcsak a hűtlenség gyanúja, mély nyomokat hagyhat kapcsolatunkban, helyreállíthatatlan károkat okozhat, akkor is, ha a másik fél nem hűtlen.Ha pedig fény derül arra, hogy társunkat magánnyomozóval figyeltetjük, az további problémákat jelenthet, ami végül komoly bizalmi válságot okoz. Ez azt is jelenti, hogy egy magánnyomozó felbérlése sokszor többet árthat a kapcsolatunknak, mint amennyit használ.

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet: