MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Megcsalt nők. Mit tegyünk, ha megtörtént a baj?

Hogy valójában mi is számít egy párkapcsolatban vagy egy házasságban megcsalásnak, az tulajdonképpen a felek közötti „szerződéstől” függ. A megcsalás szó alatt legtöbb ember a testi kontaktus érti, illetve a szexuális együttlétet. De valljuk be, hölgyeim, hogy ha kedvesünk más nővel elegyedik szóba, bizony arra is gyakran rávarrjuk a „megcsalás” terminust. Bármi is történt, ha nőként megcsalásnak éljük meg a férjünk viselkedését vagy bármilyen viszonyulását, akkor bizony nincs mese: valamit tenni kell!

Mit értünk megcsalás alatt?

Természetesen mindenki maga dönti el, hogy részéről mi elfogadható, de azért a ló túlsó oldalára sem szabad átesni, és hagyni, míg valóban tarthatatlan állapot uralkodik el.

Ez általában a házasságon belül szokott előfordulni, itt ugyanis sokszor találkozom azzal, hogy a megcsalt feleségek egy része szemet huny a férjük hűtlensége felett:

  • vannak, akik azért, mert alacsony az önértékelésük, és bármit megengednek, hogy megtegyenek velük
  • ahol már ott vannak a gyerekek, szempont, hogy nekik értelemszerűen szükségük van mindkét szülőre
  • sok feleség anyagi függésben van a férjétől

Nem egyszer találkoztam már azzal, hogy a feleség ilyenkor gyakran úgy tesz, mintha fogalma sem volna arról, hogy mi is történik valójában. Ez azonban teljesen felőrli őt, hiszen az elfojtások előbb-utóbb valamilyen módon a felszínre kerülnek.

Láttam már megcsalt feleséget depresszióba esni, különféle pótcselekvésekbe kezdeni.

Miken megy keresztül egy megcsalt feleség?

Egy megcsalt nő komoly érzelmi krízisen megy át, ugyanis abba a tudatba hajszolja magát öntudatlanul is, hogy valahol hibázott, vagy éppen már nem elég vonzó a férfiak számára. A megcsalás ugyanis leértékeli a megcsalt felet!

Ilyenkor nagyon jót tesz egy kis kikapcsolódás, vásárlás, fodrászat, kozmetikus. Ezek után ugyanis minden hölgy úgy érzi, hogy kissé átalakul, megszépül, s ezzel együtt elkezdi újra értékelni magát.

Abban az esetben, ha úgy érezzük, hogy a kapcsolatunk valóban többet jelent egy megcsalásnál, és a megbocsátás mellett döntünk, akkor fontos szabály, hogy a történteket meg kell beszélni, bármennyire is kényelmetlen ez a felek számára.

Ehhez nyújt segítséget 14 napos online tréningem, amelyet jó szívvel ajánlok minden olyan hölgynek, feleségnek, akinek fontos a családja, a férje, és szeretné visszakapni és újjáépíteni a kapcsolatát.

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet: