MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Megcsalt a feleségem – mit tegyek?

Amikor fény derül a hűtlenségre, az pusztító erővel bírhat – nem kell azonban hagynunk, hogy el is pusztítsa házasságunkat. Még a legnehezebb helyzetben is lehetőség van arra, hogy ne csak megmentsük házasságunkat, de akár meg is erősítsük.

Egy házasság rendszerint erős alapokra épül – két olyan ember között jön létre, akik jól ismerik egymást, egymás korlátait és határait, közös dinamikájuk jól működik.

Ha hűtlenségre kerül sor, az arra utal, hogy valami megváltozott vagy előtört. A kapcsolatban, a társunkban vagy magunkban.  És ha erre a hűtlenség hívja fel a figyelmünket, az azt is jelentheti, hogy annak dacára, hogy összekötöttük életünket valakivel, a hétköznapok során elmulasztottunk tisztázni néhány alapvető dolgot.

Mivel a változásban kereshető az ok, akkor szükséges, hogy nagyon alaposan a végére járjunk, pontosan ki, mi és hogyan változott a kapcsolatban, mi romlott el, és hogyan lehetne helyrehozni.

Megcsalt a feleségem, konkrét lépések?

A történtek feldolgozása persze sohasem könnyű, a bizalom újraépítése pedig nagyon is hosszadalmas folyamat lehet. Ha azonban hajlandóak vagyunk időt és energiát szánni arra, hogy megmentsük a házasságot, akkor megerősödve kerülhetünk ki a végén. Mi tehát a teendő?

  • Tisztázzunk mindent, a legapróbb részletekig, bármilyen fájdalmas is ez.
  • Tárjuk fel, mi vezetett el idáig és találjunk megoldást, hogy megjavítsunk, ami elromlott.
  • A hibáztatás helyett a konstruktív megoldáskeresés útját választva begyógyíthatjuk lelki sebeinket.

A legfontosabb tanácsom férjeknek a túlélésért

Ha ezekben elakadunk, vagy nehezen jönnek a konkrét lépések, szeretettel várok minden érintett férjet 14 napos online megcsalás-kezelési tréningemre!

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet: