MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Hogyan szerezzem vissza a barátnőm?

Nehéz ügy, de egyáltalán nem lehetetlen küldetés, ha vissza akarjuk hódítani a barátnőnket. Hiszen rengeteg dolog játszhat közben abban, hogy eltávolodtunk egymástól, így egyáltalán nem biztos, hogy örökre búcsút kell intenünk a kedvesünknek.

Először is bár ilyenkor mindannyian késztetést érzünk rá, hogy minél többször keressük fel a barátnőnket, és minél szorosabb kapcsolatba kerüljünk vele, ez nem biztos, hogy a legjobb stratégia, sőt. Ezzel a túlzott ragaszkodással és görcsösséggel csak még jobban eltaszíthatjuk magunktól álmaink nőjét, így próbáljunk meg önuralmat gyakorolni az érzelmeink felett.

Adjunk neki kis szabadságot

Bár ez eleinte furcsának tűnhet, de az emberi lélek ismeretében nem is annyira az. Hiszen ha bezárva érezzük magunkat, akkor abból a helyzetből ösztönösen menekülni próbálhatunk. Azonban ha megkapjuk a szabadságot, akkor ebben az esetben gyakran inkább a kényelmet, a biztonságot és a biztos kapcsolatot választjuk. Így tehát jól tesszük, hogy ha nem ragaszkodunk görcsösen, és adunk időt és teret a másiknak arra, hogy rendezze a gondolatait.

Szóval ne hívogassuk óránként, ne írjunk naponta több e-mailt neki, hanem inkább fogjuk vissza magunkat. Így valószínűleg a másikat elkezdi majd foglalkoztatni, hogy vajon mi lehet velünk, mit csinálhatunk, s leginkább, hogy mit érezhetünk éppen.

Mindeközben pedig alaposan elgondolkodhatunk azon, hogy mi az, amiben változtatnunk kell, így amikor újra kapcsolatba kerülünk a másikkal, akkor képesek leszünk a számára meglepetést okozni, s így egy új nézőpontból tekinthet majd ránk.

Az önértékelés növelése

Fontos önmagunkon dolgozni, és minél pozitívabb önképet kialakítani, ugyanis ezzel lehetünk igazán vonzóak a kedvesünk számára. Ha nem tudjuk magunkat szeretni, a társunkat sem fogjuk tudni szeretni.

Ha azt látja, hogy képesek vagyunk változtatni saját magunkon és az életünkön, akkor az automatikusan kedvező hatást válhat ki belőle, hiszen ahelyett, hogy csak ígérgetnénk neki naphosszat, máris képesek vagyunk önmagunkért és persze a közös jövőért változtatni.

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet: