MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Hogyan szerezzem vissza a férjem?

Egy házasságban bizonyára akadnak hullámvölgyek, mélypontok, s van olyan is, amikor az egyik fél félrelépése után úgy tűnik, hogy vége, nincs tovább. Már a hűtlenséget is nehéz feldolgozni, de ha szembesülünk vele, hogy ezzel akár a házasságunknak is vége lehet, az még fájóbb tud lenni. De sosincs késő, így ha úgy érezzük, akkor igenis meg lehet menteni a házasságunkat.

Hogyan hódítsam vissza?

A férj visszahódítása érdekében nagyon fontos lehet, hogy kerüljük a hosszú önsajnálatot és az összeomlást, még ha legszívesebben egész nap a párnánkba burkolózva bőgnénk is. Ugyanis ezzel a viselkedéssel és az esetleges hisztériázással biztosan nem fogjuk visszahódítani a férjünket, hanem inkább még távolabbra taszíthatjuk magunktól.

Túllépés a megcsaláson

Ha a férj hűtlensége előzte meg a különválást, akkor roppant fontos, hogy a megcsalást fogadjuk el, és teljes mértékben tisztázzuk, valamint tárjuk fel az oda vezető okokat.

Persze roppant nehéz és fájdalmas ez a visszatekintés, de ha valóban meg akarjuk menteni a házasságunkat, akkor elengedhetetlen momentum, hogy szembenézzünk a múlt hibáival és problémáival. Mert gondok nélkül nem valószínű, hogy eljutott volna a kapcsolat a megcsalásig, így ne áltassuk magunkat ezzel.

A hűtlenség egy összetett jelenség. Például fontos látnunk, hogy a társunk nemcsak a kapcsolatból eredő hiányait pótolja a külső viszonyában, hanem gyerekkorában megélt elfogadás-, megbecsülés- és szeretethiányát is. Ezért ehhez minden hölgy olvasómnak jó szívvel javaslom 14 napos online megcsalás-kezelési tréningemet. Hogy a megcsalást ne „lenyelni” kelljen, hanem valódi megoldás szülessen annak feldolgozásából.

Értsük meg a férjünket – segíteni fog!

Fontos megérteni a férfiak hűtlensége mögött húzódó okokat. Hogy mire is gondolok?

Az önbecsülés növelése

Alapvetően fontos, hogy bár egy ilyen helyzetben a padlón lehet az önbecsülésünk, mégis igyekezzünk a lehető legkiegyensúlyozottabbak maradni. Hiszen egy foggal-körömmel ragaszkodó és teljesen összeomlott nő biztosan nem fogja tudni a férjét újból meghódítani. Ezért bármennyire is kétségbe vagyunk esve, próbáljunk határozottak, de nőiesek is maradni, akinek van kellő tartása és legfőképp magabiztossága. Mert a hűtlen férfiak számára fontos az, hogy milyen képet kapnak vissza magukról, amikor a társuk szemeibe néznek.

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet: