MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Izgat, ha megcsalnak? Természetes érzés!

Ha egy jól működő párkapcsolatban élünk, és persze szeretjük a másik felet, akkor természetesen gondolni sem merünk arra, hogy esetleg a párunk hűtlen lenne hozzánk. Azonban ha egy pici gyanú is felmerül, akkor kezdetét veheti egy rendkívül nehéz és gyötrődésekkel teli időszak, amely telis-tele van kétségekkel.

Ha felébred a gyanú

Talán nincs is semmilyen hűtlenség a háttérben, de mi van, ha mégis? Ha egyszer szöget ütött a fejünkben, hogy lehet, a párunk megcsal minket, akkor onnantól nem tudjuk ezt a gyötrő gondolatot kiverni az elménkből. Így a kedvesünk minden apró rezdülését, tettét felfokozott figyelemmel kísérjük, tudni akarjuk, hogy mikor kivel találkozik és így tovább.

Nyomozás

Egyesek arra is képesek, hogy komplett kis nyomozást folytassanak a párjuk után, akár még hivatásos nyomozók felbérlésével is. Hiszen talán így fény derülhet rá, ha hűtlenség áldozatai lettünk, és nem kell tovább kétségek között élnünk. Mert ennél talán nincs is rosszabb, mint nap mint nap azzal a tudattal felkelni, hogy a kedvesünk, aki itt fekszik mellettünk, talán mást is cirógat, máshoz is hozzábújik.

Ne essünk túlzásba!

Bár okvetlenül tudni akarjuk, hogy a partnerünk mikor és kivel találkozik, mit csinál, de vigyázzunk a túlzott faggatózással és nyomozással. Ugyanis lehet, hogy egyáltalán nincs is semmilyen viszonya a kedvesünknek, viszont a mi viselkedésünk folytán egyre távolabbra kerül tőlünk, és akár mi magunk taszíthatjuk bele egy hűtlenkedésbe.

Kerüljünk közelebb hozzá!

Ehelyett az értelmetlen s roppant idegesítő viselkedés helyett, inkább igyekezzünk minél figyelmesebbek lenni a társunkkal, beszélgessünk sokat, töltsünk együtt minél több kellemes percet. Ne hagyjuk, hogy a hétköznapok rohanása ellaposítsa a kapcsolatunkat. Hiszen, ha minden rendben van a kedvesünkkel, és mindketten boldogok és elégedettek vagyunk a kapcsolatunkban, akkor nem valószínű, hogy egyáltalán az eszébe jutna, hogy megcsaljon minket.

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet: