MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Megcsalás videó

Az elmúlt időszakban nagyon felkapottak lettek azok a videók, ahol a hűtlen felet mutatják hűtlenkedése közben. A nézők nagyon jól tudnak ezen szórakozni, hisz legtöbben arra gondolnak, hogy „ez velem úgysem fordulhat elő”, s egyúttal a hűtlen személyt teljes mértékben elítélik. Azonban ezeknek a videóknak van másik oldaluk is, amit a néző soha nem lát, amivel csak azok szembesülnek, akik a videók szereplői.

Mi van a háttérben?

A megcsalás videók leleplezik a hűtlenkedő társat, és ezáltal megmutatják, hogy milyen gonosz.  Ez nagyon sarkított, és a nézőből mindig azt próbálja kihozni, hogy szíve mélyéről elítélje azt a személyt, aki a hűtlenséget elkövette.

Nagyon ritka az az eset, amikor bemutatják a hátteret, megismertetik a tényeket, hogy a párkapcsolat, a házasság miként is jutott idáig, pedig a néző számára lényeges lenne az is, hogy milyen problémák vezettek ahhoz, hogy a harmadik fél is bekerüljön a kapcsolatba.

Ezek a megcsalásos videók nagyrészt megalázott, megtört személyeket mutatnak be, akik mindent megpróbáltak megtenni, hogy a kapcsolat, házasság jobbra forduljon. Azonban a háttérben sok esetben hatalmas érzelmi hiányok, ki nem mondott érzések, fájó szavak rejlenek. Nehéz szembenézni azzal, hogy igen, a megcsalt fél is hibázott, és ő nem csak áldozat, mivel ezek a videók a legtöbb esetben azt sulykolják a nézőbe, hogy az, akit megcsaltak, ártatlan.

Ráadásul nagyon kevesen látják azokat a gyerekkori hatásokat, amelyek miatt nehezebben kötődik a hűtlen fél az alapkapcsolatában, és vágyik a gyerekkorában meg nem kapott elfogadás és figyelem pótlására – egy külső viszonyban.

A nézettség kedvéért sok esetben a szerkesztők mindent elkövetnek. Hamis tanúkat állítanak, illetve olyan helyzeteket produkálnak, amik meggyőzik a nézőt, hogy a megcsalt fél semmiről nem tudott, sőt őt teljes mértékben megalázták.

Hasznos videók a hűtlenségről

Ha a megcsalásról értékes tanácsokat szeretne tanulni, ajánlom jó szívvel YouTube-csatornámról az alábbi lejátszási listát:

 

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet: