MegcsalásAmbulancia.hu
Gyors segítség megcsalás esetén
Dr. Mészáros Ádám
Párkapcsolati mediátor
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Mit tehetünk, ha hűtlen volt hozzánk a feleségünk?

A hűtlenség sajnos általános probléma manapság a párkapcsolatokban. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden kapcsolatot veszélyeztetne a félelépés lehetősége, de sok pár kénytelen ezzel szembenézni. Hogy mi számít hűtlenségnek, igen különböző lehet. Mindenki maga döntheti el, hogy mi fér bele számára, hol kezdődik a megcsalás, és mi számít hűtlenségnek. A férfiak és a nők is szoktak hűtlenek lenni, a hűtlen feleségek azonban még mindig szigorúbb megítélés alá esnek, mint a férjek, köszönhetően az  évszázadok alatt rögzült normáknak.

A feleségeknek többnyire komoly okaik vannak

Sokan azt gondolják, hogy ahhoz, hogy egy nő eljusson odáig, hogy megcsalja a párját, komoly probléma kell, hogy legyen a párkapcsolatában. Merthogy a többség csak akkor kezd el kifelé nézelődni, ha úgy érzi, már nem kapja meg azt a törődést, amit elvárna, megérdemelne.

De nem igazán erről szól egy nő hűtlensége!

Sok nő hajlandó a házasságát felbontani, és teljesen új életet kezdeni az új férfi oldalán. És ennek az oka az, hogy a nő az új férfi mellett megélheti a nőiességét, elismerést és elfogadást kap. Pozitív visszajelzéseket. A nő büszke tud magára lenni. És valójában nem a külső személybe szeret bele, hanem abba a képbe, amit visszakap magáról!

Mit érez az, akit megcsaltak?

A megcsalt férj szinte minden esetben dühöt, csalódottságot, megalázottságot érez, ami teljesen természetes és normális reakció. Kérdések sora merül fel, amelyekre nagyon nehéz megtalálni a helyes választ.

Tapasztalataim szerint azonban a tudatos belső munka meghozza gyümölcsét. Érdemes a saját felelősségünket látni, a társunk felelősségét látni, és érdemes egy lépéssel messzebbről rátekinteni magunkra. A gyermekkorunkra. Az érzelmi hátterünkre. Az önértékelésünkre.

Azoknak a férjeknek, akiket megcsalt a felesége, egy különleges programot állítottam össze, amely online elérhető: ez a 14 napos megcsalás-kezelési tréning. Minden kedves érdeklődőt várok szeretettel erre az otthonról elvégezhető képzésemre!

Ajándék!

Töltse le és olvassa el most a megcsalás kezeléséről szóló ingyenes minikönyvemet: